Προπονητής Λέικερς: «Δε θέλω παίκτες που κάνουν δεύτερες σκέψεις για το μέλλον τους στην ομάδα»

Για τη νέα σεζόν των Λέικερς μίλησε ο προπονητής τους, Ντάρβιν Χαμ, τονίζοντας πως θέλει παίκτες που είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα.

Δηλώσεις σε Μέσο των ΗΠΑ έκανε ο προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, μιλώντας για τους στόχους της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ πρόσθεσε πως θέλει να έχει στη διάθεσή του παίκτες οι οποίοι είναι 100% αφοσιωμένοι και δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το μέλλον τους, φωτογραφίζοντας τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.
«Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο πρέπει να λειτουργούμε ομαδικά. Η ομάδα που είναι ενωμένη περισσότερο από τις άλλες πάντοτε τα καταφέρνει καλά. Στο τέλος της ημέρας πάντα είναι αυτή που κερδίζει. Θα είμαστε σκληροί και θα βασιζόμαστε στην άμυνα την ερχόμενη σεζόν», ανέφερε αρχικά ο 49χρονος τεχνικός, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως δεν θέλει παίκτες που σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ομάδα.
«Ξαναλέω πως όλοι πρέπει να 100% αφοσιωμένοι΄σε αυτό που κάνουμε. Δε θέλουμε κανένα μέλος της ομάδας να σκέφτεται αν έπρεπε να αγωνίζεται εδώ και να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν βρίσκεται στο σωστό μέρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Ντάρβιν Χαμ αντικατέστησε τον Φρανκ Βόγκελ στην τεχνική ηγεσία των Λέικερς τον περασμένο Ιούνιο, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός σε Ατλάντα Χοκς και Μιλγουόκι Μπακς.

To Top