ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προπονητής Λας Πάλμας: “Στην έξοδο ο Γκαρσία, δεν υπολογίζω τους Καστεγιάνο, πρέπει να έχουμε 22 παίκτες”

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο προπονητής της Λας Πάλμας, Πεπ Μελ για να μιλήσει για τις πρώτες εντυπώσεις της προετοιμασίας της ομάδας των Καναρίων Νήσων και αναφέρθηκε και στις υποθέσεις Ματέο Γκαρσία και των αδελφών Καστεγιάνο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Για τον Ματέο είπε: “Έχουμε 30 παίκτες και τον Ματέο Γκαρσία που αν δεν βρεθεί λύση μπορεί να επιστρέψει. Είναι πολλοί οι παίκτες για να δουλέψεις έτσι. Για μένα το ιδεατό είναι 22 παίκτες. Αν θέλουμε να είμαστε μια καλή, συμπαγή και απαιτητική ομάδα για να εργαστούμε θα πρέπει να μειώσουμε αυτόν τον αριθμό. Ο Γκαρσία είναι στην ράμπα της εξόδου επειδή υπάρχουν πολλές ομάδες που θέλουν. Δεν τον ξέρω, δεν μπορώ να το εκτιμήσω επειδή δεν τον είχα ως προπονητής. Αν έρθει πίσω, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσω με τη μέγιστη προσοχή και σεβασμό”.

Για τους αδελφούς Καστεγιάνο, οι οποίοι απασχολούν τον Άρη είπε: “Είναι δύσκολο να μείνουν Ντάνι, Χάβι Καστεγιάνο και Πέκχαρτ, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε 30 συμβόλαια, βάσει του κανονισμού της ομοσπονδίας. Θα πρέπει να χάσουμε πολλά χρήματα από το μπάτζετ μας. Κανείς τους δεν θα είναι στο φιλικό με την Γκραν Ταραχάλ στην Φουερτεβεντούρα”.

To Top