ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προπονητής Νέστου Χρυσούπολης: “Σεβόμαστε τον Άρη, δεν τον φοβόμαστε…”

Ο νέος προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης, Μπάμπης Χρυσοστομίδης, έκανε δηλώσεις για το ματς με τον Άρη.

Ο Σερραίος τεχνικός του Νέστου μίλησε για το ματς-ορόσημο με τους «κίτρινους», αλλά και για τη νέα πρόκληση στην προπονητική καριέρα του

Ιστορικό από όλες τις απόψεις χαρακτήρισε το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στη Χρυσούπολη ο νέος τεχνικός του Νέστου, Μπάμπης Χρυσοστομίδης. Μιλώντας στο «Χ» αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση, ο Σερραίος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στην έλευση του στους «κυανόλευκους», τονίζοντας ότι είναι μια ομάδα που προσφέρει καλές προδιαγραφές σε έναν προπονητή για να κάνει το έργο του, μια και διαθέτει πολύ καλό υλικό.
«Θεωρώ ότι ήταν ένα βήμα παραπάνω για μένα στην προπονητική μου καριέρα. Το εξήγησα στους ανθρώπους του Έβρου Σουφλίου, με τους οποίους δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μου. Ήρθα σε μια ομάδα, που στη συγκεκριμένη περίοδο έχει καλύτερες προδιαγραφές και συνθήκες εργασίας για έναν προπονητή. Ο Νέστος διαθέτει εξαιρετικό υλικό, ίσως από τα καλύτερα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ήταν μια πρόκληση να καθίσω στον πάγκο της ομάδας».
Σε ότι αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Χρυσούπολης, ο Σερραίος προπονητής των «κυανολεύκων» ανέφερε σχετικά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια επαγγελματική ομάδα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της. Ωστόσο, όπως είπα και στους παίκτες μου, σεβόμαστε την ιστορία και τη δυναμική του ονόματος του Άρη, αλλά σίγουρα δεν τον φοβόμαστε, καθώς δεν έχουμε εμείς το άγχος, αλλά ο Άρης. Για εμάς, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι γιορτή. Εύχομαι να ευχαριστηθεί ο κόσμος το παιχνίδι, που είναι σταθμός και για τους παίκτες και για μένα προσωπικά, αλλά και όλον τον οργανισμό του Νέστου».
Πηγή: xronometro.gr
To Top