Προπονητής στην Ισπανία προπονεί την ομάδα του μέσω… zoom

Η τηλεργασία είναι μία από τις… συνέπειες, που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου, ειδικότερα την τελευταία διετία. Ωστόσο, στον χώρο του ποδοσφαίρου, η εφαρμογή της τηλεργασίας, αγγίζει τα όρια του αδύνατου, καθώς η διεξαγωγή των προπονήσεων, προϋποθέτει την φυσική παρουσία, τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και του τεχνικού επιτελείου.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Αλμπέρτο Γκονζάλες, ο οποίος προπονεί την Λινάρες, ομάδα που συμμετέχει στην Γ` κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο εν λόγω προπονητής, εξηγώντας ότι χρειάζεται να περνά περισσότερο χρόνο με τις κόρες του, κατέστησε σαφές, ότι θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Zoom για τις προπονήσεις της ομάδας του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», ο Ισπανός προπονητής, επεσήμανε: «Επικοινώνησα με τον σύλλογο, για να ενημερώσω ότι αντιμετωπίζω μια κατάσταση στην οποία η παρουσία μου στην πόλη μου, την Μάλαγα, είναι απαραίτητη και θα έπρεπε να φύγω. Αυτή η δυνατότητα τηλεργασίας δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Εάν υπήρχε μια λύση που μου επέτρεπε να το συνδυάσω, θα ήμουν ευχαριστημένος. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα, ήταν να αφήσω τους παίκτες… κρεμασμένους, αλλά μερικές φορές στην ζωή, πρέπει να ξέρεις πώς να βάζεις προτεραιότητες. Δεν το θεωρώ ιδανικό, αλλά το «κλειδί» είναι η αμφίπλευρη εμπιστοσύνη. Θα φοράω τα ακουστικά για να είμαι σε συνεχή επικοινωνία και θα παρακολουθώ τον αγώνα σε βίντεο».

To Top