Προπονητής στην Ρουμανία έφαγε κόκκινη κάρτα για «θέατρο» (video)

Ένα αρκετά πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε μέρος σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Ρουμανίας ανάμεσα στην Γκλόρια Μπουζάου και την Οτελούλ. Οι δύο ομάδες που παλεύουν για ένα εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία την επόμενη χρονιά, έδωσαν ρεσιτάλ και τράβηξαν όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού επάνω τους.

Πιο συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ η Γκλόρια Μπουζάου κρατούσε μια πολύ σημαντική νίκη στα χέρια της με σκορ 1-0, ο προπονητής των γηπεδούχων, Αντριάν Μιχαλτσέα, θέλησε να κάνει καθυστερήσεις για να διατηρήσει η ομάδα του το «τρίποντο» που θα την ξεκολλούσε απ’ την τελευταία θέση των play off του πρωταθλήματος.

Ο Αντριάν Μιχαλτσέα, ενώ η μπάλα είχε περάσει πλάγιο κι ο παίκτης των φιλοξενούμενων έτρεχε να την πιάσει, έσκυψε να την πάρει πρώτος με τα χέρια και ξαφνικά… έπεσε στο έδαφος. Ο προπονητής των γηπεδούχων προσπάθησε να κερδίσει χρόνο στην ομάδα του με το να το παίξει τραυματίας καθώς έδειχνε να χτύπησε στο πρόσωπο απ’ τον αντίπαλο παίκτη. Αν και έβαλε τα δυνατά του, ο διαιτητής δεν πείστηκε με αυτή του τη κίνηση και χωρίς δεύτερη σκέψη τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα.


Η ομάδα του εντέλει κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος αυτή τη νίκη με 1-0 οπότε ο Αντριάν Μιχαλτσέα θα πρέπει να είναι περήφανος για το σόου που μας χάρισε. Ο Ρουμάνος έχει κάνει το πέρασμά του ως ποδοσφαιριστής απ’ την γειτονική μας χώρα, την Κύπρο. Το 2006 αποκτήθηκε απ’ τον Άρη Λεμεσού όπου παρέμεινε μέχρι το 2010.

Την χρονιά 2008-09 δόθηκε δανεικός στην ΑΕ Λεμεσού, με την οποία κατάφερε να μπει στα paly offs του πρωταθλήματος χωρίς ωστόσο να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω μιας και τερμάτισε την τελευταία θέση.

To Top