Προπονητής της Βιγιαρεάλ ο Πατσέτα, ντεμπούτο κόντρα στην Αλμερία

Σε συμφωνία με τον Χοσέ Ρόχο Μαρτίν, πιο γνωστό ως Πατσέτα, έφτασε η Βιγιαρεάλ, προκειμένου ο Ισπανός τεχνικός να διαδεχθεί τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο της εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League.

Ο Πατσέτα θα κοουτσάρει το «κίτρινο υποβρύχιος» έως το τέλος της σεζόν 2023/2024. Θα έχει ως άμεσους συνεργάτες του τους, Κλέμα Μονθόν (βοηθός προπονητή), Ζόρζε Τριγκέρος (φυσιοθεραπευτής) και Γκιγιέμ Γκάλμες (αναλυτής αγώνων).

Ο νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ θα παρουσιαστεί επισήμως στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας (11/09, 12:30 ώρα Ισπανίας), ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο Χοσέ Μανουέλ Λιανέθα. Θα είναι ανοικτή για το κοινό, προκειμένου οι φίλαθλοι να καλωσορίσουν τον Πατσέτα.

Στην καριέρα του ως παίκτης αγωνίστηκε στις Νουμάνθια, Εσπανιόλ, Μέριδα, Ρεάλ Μπούργος, Ατλέτικο Μαρμπέγια και Ράσινγκ Λερμένιο. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον πάγκο της Νουμάνθια, για να συνεχίσει στις Οβιέδο, Καρταγένα, Κορόνα Κίελτσε (Πολωνία), Χέρκουλες, Ρατσάμπουρι Μιτρ Φολ (Ταϋλάνδη), Έλτσε, Ουέσκα και Βαγιαδολίδ.

Να σημειωθεί ότι πανηγύρισε δύο ανόδους στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας με Έλτσε και Βαγιαδολίδ.

Ο Πατσέτα θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βιγιαρεάλ στο ματς της 17ης Σεπτεμβρίου στο «Κεράμικα» με την Αλμερία (17:15).

To Top