Προπονητής της χρονιάς στην Premier League ο Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο προπονητής της χρονιάς στη φετινή Premier League. για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος και επιβραβεύτηκε με τον ατομικό αυτό τίτλο, λίγη ώρα μετά την ανάδειξη του Ρούμπεν Ντίας ως κορυφαίου παίκτη της χρονιάς.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που κερδίζει αυτόν τον τίτλο ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος ισοφάρισε τον Αρσέν Βενγκέρ και τον Ζοσέ Μουρίνιο σε κατακτήσεις. Βέβαια, παραμένει αρκετά μακριά από τον κάτοχο του ρεκόρ, αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το έχει καταφέρει έντεκα φορές.

Προπονητής της χρονιάς στην Premier League ο Γκουαρδιόλα (video)

Τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς κέρδισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην Premier League.

Οι συνάδελφοί του δεν περίμεναν την έκβαση του τελικού στο Champions League για να του δώσουν τον τίτλο, με την πλειονότητα να επιλέγει τον Καταλανό και να του απονέμει έτσι το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

“Θέλω να το μοιραστώ με τους συναδέλφους μου, αν δεν έχεις δυνατούς ανθρώπους να συναγωνιστείς, δεν μπορείς να γίνεις και εσύ καλύτερος. Η Premier League είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα στο οποίο έχω βρεθεί ως τώρα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε η Μάντσεστερ Σίτι, μου προσφέρουν τα πάντα”, τόνισε ο Γκουαρδιόλα μετά τη βράβευσή του.

To Top