Προπονητής το επόμενο 48ωρο! Στο στόχαστρο Ιταλός, Σέρβος και Γερμανός

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του ονόματος του αντικαταστάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου έχει αρχίσει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΠΑΕ Άρης θα είναι σε θέση να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδας το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Στο μεσοδιάστημα οι διαπραγματεύσεις θα κορυφωθούν, καθώς υπάρχουν στην ατζέντα του Δημήτρη Ηλιάδη τρία ονόματα τα οποία προκρίθηκαν από την αναζήτηση και τις προτάσεις των προηγούμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Άρη βρίσκεται σε επαφή με  Ιταλό, Γερμανό και Σέρβο για τους οποίους πήρε καλές συστάσεις και το βιογραφικό όπως κι η εμπειρία τους, χαρακτηρίζουν την επιλογή τους πολλά υποσχόμενη.

Ο πρώτος κύκλος επαφών έχει κλείσει δίχως η πλευρά των κίτρινων να έχει κατασταλάξει, μια και υπάρχουν επι μέρους θέματα που εξετάζονται διεξοδικά.

Είναι  δεδομένο ότι η ΠΑΕ θέλει να δώσει τα …κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος σ΄ έναν άνθρωπο που έχει κίνητρο και προπαντός όρεξη να φανεί η δουλειά του. Αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο κινούνται στην Αλκμήνης, θέλοντας παράλληλα να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν χρονικά.

Ρεαλιστικά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Αφενός το μπάτζετ του φετινού Άρη είναι συγκεκριμένο αφού δεν περισσεύουν χρήματα για λανθασμένες επιλογές, αφετέρου η αγωνιστική σεζόν έχει αρχίσει κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σε ότι έχει να κάνει με τα στάνταρ που έπεσαν στο τραπέζι και περιγράφουμε παραπάνω.

Επίσης, είναι γεγονός πως η κατάσταση που βρίσκεται η χώρα τα τελευταία χρόνια επηρεάζει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό επαγγελματίες που έχουν προτάσεις για εργασία στη χώρα μας.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα υψηλό βαθμό δυσκολίας σχετικά με την διαπραγμάτευση και οριστική επιλογή του ανθρώπου που θα αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από την άλλη πλευρά, η υπέρβαση στην δαπάνη θα γινόταν μόνο σε λύσεις τύπου Κούπερ καθώς ο Αργεντίνος έχει γνώση του συλλόγου και ο σύλλογος αυτού. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν διαρρεύσει, η επιλογή θα είναι η καλύτερη δυνατή για τη δεδομένη στιγμή και φυσικά την συγκυρία του φετινού Άρη.

To Top