Προπόνηση, αναχώρηση και το μυαλό σε FIBA και ΕΟΚ

Μία προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Άρη, με την οποία ολοκληρώνεται και η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά. Οι κίτρινοι θα προπονηθούν σε λίγες ώρες στο Αλεξάνδρειο και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναλύουν από χθες την Κηφισιά στους παίκτες τους και φυσικά τους έχουν επιστήσει την προσοχή κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί το παιχνίδι. Η Κηφισιά είναι ομάδα Α2 κατηγορίας, ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμηθεί, γιατί μπορεί να κάνει τη ζημιά, όπως και την έκανε κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Οι κίτρινοι έχουν και την εμπειρία και την ποιότητα να ανταποκριθούν επαρκώς σε αυτό το παιχνίδι και τεχνικά ο Αλεξανδρής περιμένει καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή που παρουσίασε η ομάδα του (κυρίως) στο πρώτο ημίχρονο με το Περιστέρι.

Μέχρι την αναχώρηση της ομάδας λογικά θα ξέρει ο Έλληνας τεχνικός αν μπορεί να χρησιμοποιήσει ή όχι τους Αμερικανούς παίκτες και τον Μιχάλη Πελεκάνο, αν και στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθούν όλοι οι παίκτες.

 

To Top