ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προπόνηση βράδυ και αγιασμός στον Παναιγιάλειο ενόψει Άρη

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε την Δευτέρα (18/9) η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Άρη (21/9). Από αύριο οι παίκτες του Παναιγιάλειου μπαίνουν σε συνθήκες αγώνα, καθώς η προπόνηση θα είναι βραδινή ενώ πριν από την εναρξή της θα πραγματοποιηθεί αγιασμός.

Η ενημέρωση για την σημερινή μέρα από τους Αιγιώτες:

«Χωρίς προβλήματα ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει των νέων φετινών του αγωνιστικών υποχρεώσεων, αρχής γενομένης την ερχόμενη Πέμπτη (21/9), οπότε και φιλοξενεί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Άρη Θεσσαλονίκης για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο Δημητρόπουλου και στο πρώτο μέρος της περιελάμβανε συνδυαστικές ασκήσεις συναρμογής καθώς και τεχνική με μπάλα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις μετάβασης καθώς και παιχνίδι υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 8μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της πόλης, υπό το φως των προβολέων, ενώ μισή ώρα νωρίτερα (7.30μ.μ.) έχει προγραμματιστεί να τελεστεί αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

To Top