ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση και ανακοίνωση αποστολής, σε ετοιμότητα ο Άρης, περιμένει το τελικό “ΟΚ” της ΕΠΟ

Ο αγώνας ρεβάνς του Άρη στην Λαμία, όπως και εκείνος του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό είναι σε εκκρεμότητα, τη στιγμή που οι άλλοι δυο προημιτελικοί Καρδίτσα-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αναβλήθηκαν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Ήδη χθες στην Αθήνα, υπήρχε έντονη η πληροφόρηση ότι η ΕΠΟ θα αποφασίσει σήμερα την αναβολή και των δυο αγώνων. Οποιαδήποτε απόφαση βάσει της λογικής, θα παρθεί σήμερα το πρωί, προκειμένου να είναι ενήμερες οι ομάδες (Άρης και Παναιτωλικός) για τη μετάβασή τους σε Λαμία και Πειραιά για τους αγώνες ρεβάνς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν έχουν οριστεί καν διαιτητές για τις ρεβάνς.

Οι προβλέψεις της ΕΜΥ για την ώρα του αγώνα (20:00) αναφέρουν πως στην Λαμία θα υπάρχει παγετός. Ειδικά από την στιγμή που είναι το ματς σε βραδινή ώρα, οι θερμοκρασίες θα είναι αισθητά μειωμένες.

Κανείς πάντως μέχρι χθες δεν μπορούσε να προεξοφλήσει το παραμικρό με σιγουριά. Ο Άρης σε κάθε περίπτωση είναι σε ετοιμότητα, ακολουθώντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας του για την αυριανή ρεβάνς.

Βάσει προγράμματος, οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για την Λαμία, περιμένοντας όλοι στο… ακουστικό τους, εάν τελικά το απόγευμα θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

To Top