Προπόνηση και αναχώρηση για Πάτρα με στόχο την επιστροφή με το ροζ φύλλο

Με μια προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, στο κλειστό της Περιβόλας. Οι κίτρινοι αμέσως μετά την προπόνηση θα μπουν στο πούλμαν και οδικώς θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Αχαϊας, με μοναδικό στόχο τη νίκη, τη δεύτερη εκτός έδρας και τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Όλη τη βδομάδα οι παίκτες δούλεψαν στην προπόνηση με μοναδικό στόχο την βελτίωσή τους σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο, σκορπώντας απογοήτευση στους φιλάθλους. Το ποια είναι η βελτίωση τους θα φανεί στο παρκέ της Περιβόλας, εκεί όπου ο Άρης θα παίξει κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από δύο σερί νίκες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει καλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ από το δικό του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Περιμένει να δει αγωνιστική βελτίωση μεν, αλλά και αλλαγή συμπεριφοράς σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η ομάδα ως γνωστόν θα παραμείνει στην Πάτρα και την αυριανή μέρα, θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης στην Περιβόλα και ακολούθως θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής, με την αισιοδοξία ότι θα υπάρχει και το ροζ φύλλο στις αποσκευές της.

 

To Top