Προπόνηση και αναχώρηση για Πάτρα

Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα (06/01) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα (07/01, 16:00) και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

Ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι δυο παίκτες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ώστε να αποφασίσει για τη δωδεκάδα, που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Φίλλιος, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση και δεν έχει προπονηθεί τρεις μέρες και ο Σταύρος Σχίζας, που υπέστη διάσειση και απουσίασε χθες κι αυτός από την προπόνηση. 

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση και αναχώρηση για Πάτρα

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/10, 17:00, NS4 HD) τον Προμηθέα στην Πάτρα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή (28/10) με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «NickGalis Hall».

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς, ενώ την αποστολή η οποία αναχωρεί το μεσημέρι για την Πάτρα, απαρτίζουν οι:

Devyn Marble, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, MichaelJenkins, Will Cummings, Θόδωρος Ζάρας, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Eric Buckner, Tadija Dragicevic.

To Top