Προπόνηση με δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που μετά το χθεσινό ρεπό στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με την Δόξα Δράμας για το πρωτάθλημα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε πρόγραμμα εκγύμνασης για όσους αγωνίστηκαν με την Καστοριά και εκπαιδευτικό δίτερμα για τους υπόλοιπους με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Δόθηκε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τον συνεργάτη του και ταυτόχρονα προπονητή της Νέων, Δημήτρη Σίτσα να προχωρήσουν σε δοκιμές και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Το εκπαιδευτικό δίτερμα διήρκεσε 80 λεπτά (40 λεπτά το ημίχρονο) και σε αυτό από την ανδρική ομάδα αγωνίστηκαν οι Μαντζάρης,Μπαϊμάκης, Μαζουλουξής, Ντούγκα, Βασιλόπουλος, Λιόνης, Χιντασέλι, Γκίνο, Σανιά, Ν΄Λουντούλου, Ρένια, Ατματσίδης, Συμεωνίδης και Παπαδόπουλος.

Για την ιστορία η ανδρική ομάδα επικράτησε με συνολικό σκορ 6-3. Για αύριο έχει προγραμματιστεί και πάλι απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

To Top