Προπόνηση με “επενδυτές” στην ΑΕΚ

Η άφιξη του Κιθ Χάρις επισπεύστηκε, ο Άγγλος έφτασε νωρίτερα στην Ελλάδα και συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Βιντιάδη, ο επικεφαλής της «Seymour Pierce» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση και να συναντήσει τους Δημητρέλο και Μαύρο. 

Παρόλο που αναμενόταν να φτάσει το απόγευμα στην Ελλάδα, ο Χάρις έφτασε από το πρωί της Παρασκευής. Και σκοπός της επίσκεψής του φυσικά δεν είναι άλλος από το να πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές του ίδιου και του Δημήτρη Βιντιάδη με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να προχωρήσει το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ.

Πριν βρεθούν λοιπόν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με τον Άρη φρόντισαν να κάνουν από σήμερα την πρώτη γνωριμία τους.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής αμφότεροι βρέθηκαν στα Σπάτα, για να πάρουν μια ιδέα από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και φυσικά να συναντηθούν με τους ανθρώπους που της ΠΑΕ. Πριν συζητήσουν, δε, με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Θωμά Μαύρο, πήραν και… αγωνιστική γεύση παρακολουθώντας μέρος της απογευματινής προπόνησης.

Πέρα απ’ όλα αυτά όμως οι Χάρις-Βιντιάδης αναμένεται να επισκεφθούν και τον χώρο που βρισκόταν του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

To Top