Προπόνηση με προβολείς, Παπαζαχαρία, αλλά χωρίς Αγκάνθο

H ομάδα προσπαθεί να μείνει ανεπηρέαστη από όσα γίνονται ή δεν γίνονται στο διοικητικό κομμάτι. Με προπόνηση υπό το φως των προβολέων στο Κλεάνθης Βικελίδης συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Πασιαλής και Μπουγιουκλής συνεχίζουν εκ των πραγμάτων και προσπάθησαν να εφαρμόσουν κάποιες από τις σκέψεις τους στο… χόρτο, καταστρώνοντας  τα πλάνατους για την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου.

Το θετικό είναι ότι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα) ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν προπνήθηκε με την ομάδα, αλλά γυμνάστηκε μόνος του και στη συνέχεια έκανε θεραπεία.

Οι Ρούμπεν Πουλίδο και Ανδρέας Ηρακλής ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για αύριο υπάρχει προγραμματισμένη μεσημεριανή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο και μετά την ολοκλήρωσή της θα γίνει γνωστή η αποστολή.

Να θυμίσουμε τέλος ότι στον μεθαυριανό αγώνα επανέρχεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιάννης Γκέσιος.

 

To Top