ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση στην Αθήνα και αναχώρηση αύριο για το Βέλγιο

Επί αθηναϊκού εδάφους ξεκίνησε ο Άρης την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Οστάνδη, το βράδυ της Τρίτης στο Βέλγιο. 

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αμερικάνικου Κολλέγιου, Deree, στην Αγία Παρασκευή, ο Άρης ξεκίνησε σήμερα (03/12) την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Οστάνδη (05/12, 21:30, Novasportss1), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κιθ Μπένσον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού του ποδιού αλλά συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας.

Η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί αύριο νωρίς το πρωί με προορισμό τις Βρυξέλλες κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Οστάνδη. Το βράδυ θα προπονηθεί στο γήπεδο “Versluys Dome” που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Την αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο αποτελούν οι εξής παίκτες: Μποχωρίδης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Μοράντ, Βασιλόπουλος, Πέτγουεϊ, Γουίβερ, Μπένσον, Μπελ”.

 

To Top