ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προπόνηση στο Παλέ και στροφή στον Ολυμπιακό

Ο Άρης ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη στο ΣΕΦ. Οι παίκτες απόλαυσαν το τριήμερο ρεπό που τους έκανε δώρο ο Δημήτρης Πρίφτης για την πρόκρισή τους στην τελική τετράδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

Ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ οι παίκτες για να αποφορτιστούν από την πίεση μιας πολύ απαιτητικής σειράς, με δύο σκληρούς αγώνες στο Αλεξάνδρειο και την Πυλαία.

Απαλλαγμένος πλέον από το άγχος ο Άρης μπαίνει στην ημιτελική σειρά έχοντας βασικό στόχο απέναντι στον Ολυμπιακό να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο, όπως είχε κάνει και τα δύο προηγούμενα χρόνια υπό τις οδηγίες του Πρίφτη. Το 2015 πήρε έναν αγώνα από τον Ολυμπιακό, πέρσι πήγε την σειρά με τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο παιχνίδι και διεκδίκησε τη νίκη ως το 36’.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά φέτος, διότι το ρόστερ του Άρη δεν έχει καμία σχέση με το περσινό, όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση λίγες μέρες πριν το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

To Top