ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προπόνηση χωρίς προβλήματα και οδηγίες της ΠΑΕ για το φιλικό με το Βόλο

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το πρωτάθλημα, ενώ η ΠΑΕ έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους για τον αυριανό φιλικό αγώνα με το Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Τον Βόλο Ν.Π.Σ. θα αντιμετωπίσει αύριο (14/08) σε φιλικό αγώνα ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας θα ξεκινήσει στις 20:00.

Για το παιχνίδι αυτό έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ, ενώ για τα παιδιά μέχρι και 15 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique 10:00-20:00 (όσοι προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν και την «Κάρτα Φιλάθλου»).

Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο).

Οι ανήλικοι, που συνοδεύονται, άνω των 12 και έως 15 ετών πρέπει να προσκομίσουν PCR test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων.

Οι ανήλικοι, που συνοδεύονται, έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα των αγώνων.

Υποχρεωτική, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, είναι η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες.

* Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη (ενεργοποίηση, rondo game, ταχύτητες, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις).

 

To Top