ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προς αναβολή το ματς της πρεμιέρας του Άρη με τον Ολυμπιακό λόγω εκλογών

Η πρεμιέρα της νέας Basket League αργεί ακόμη (Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου), όμως, απ’ ότι φαίνεται για τον Άρη και τον Ολυμπιακό δεν θα υπάρξει δράση την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αιτία οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι οποίες έχουν οριστεί για την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ημέρα, που είναι η μόνη, κατά την οποία μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι των κιτρινόμαυρων με την ομάδα του Πειραιά.

Εκτός από τη διεξαγωγή των εκλογών, ένα ακόμη ζήτημα, που προκύπτει είναι και η αδυναμία της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων τάξης της αναμέτρησης, καθώς οι δυνάμεις της θα είναι απασχολημένες με τη φρούρηση των εκλογικών τμημάτων του νομού Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Το πρόβλημα είναι ότι το ματς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε τις άλλες δύο μέρες (Σάββατο και Δεύτερα). Ο λόγος;

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Η αναμέτρηση δεν γίνεται να διεξαχθεί ούτε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, διότι είναι η μέρα, που οι κιτρινόμαυροι θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για τη Λιθουανία, ενόψει του αγώνα με την Λιετκαμπέλις (10/10, 19:00).

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο αγώνας θα αναβληθεί και θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, που θα βολεύει τις δύο ομάδες, εν μέσω ενός ιδιαίτερα φορτωμένου και βεβαρημένου προγράμματος.

To Top