Προς αναβολή το Ξάνθη – Ατρόμητος λόγω κορωνοϊού

Απίθανο θεωρείται η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο το Σάββατο για πρακτικούς λόγους – Ποιες είναι τα σενάρια για τη σέντρα του ματς.

Απίθανη είναι αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, για την πρώτη αγωνιστική των play-out, που ήταν ορισμένη για το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20:00.

Ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το κατά πόσο είναι ασφαλής επιλογή η διεξαγωγή του αγώνα, με αποτέλεσμα την επιστολή του Ατρόμητου στη Λίγκα για τις συνθήκες του αγώνα.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης διεξάγονται μοριακοί έλεγχοι στην περιοχή και τα αποτελέσματα των διαδικασιών αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευής. Ωστόσο, η πτήση της αποστολής των Περιστεριωτών είναι προγραμματισμένη να πετάξει το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου, κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση ανάψει… κόκκινο για το ματς.

Για αυτόν τον λόγο, αυτή τη στιγμή δύο είναι τα πιθανά σενάρια.

Αν τελικά το δοθεί το “ΟΚ” για τη σέντρα, τότε ο Ατρόμητος θα πετάξει το πρωί του Σαββάτου και το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα (εκτός Ξάνθης), όχι όμως εντός Σαββατοκύριακου (αφού είναι αδύνατο η Ξάνθη να προγραμματίσει μία τέτοια μετακίνηση), με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

To Top