Προς Βουδαπέστη και το δεύτερο ματς Λίβερπουλ – Λειψία

Πολύ πιθανή πλέον η διεξαγωγή και του δεύτερου αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στη Λειψία να πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη.

Αλλαγή δεδομένων προκύπτει σχετικά με τη διεξαγωγή της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Λειψία για τη φάση των «16» του Champions League, λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα είχαν ενημερώσει οι γερμανικές Αρχές την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με την είσοδό τους στην Αγγλία και την επιστροφή τους από αυτή, άρα το ματς θα διεξαγόταν κανονικά στο «Άνφιλντ», χωρίς να απαιτηθεί 10ήμερη καραντίνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Γερμανία διαφοροποίησε την κατάσταση για τα ταξίδια στο Νησί, οπότε η Λειψία εφόσον φτάσει στο Λίβερπουλ θα πρέπει στη συνέχεια να τεθεί ομαδικά σε κατ’ οίκον περιορισμό, κάτι που φυσικά δεν γίνεται να συμβεί.

Κατόπιν τούτου, οι δύο ομάδες βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την έδρα διεξαγωγής του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα και το σενάριο που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες είναι να πραγματοποιηθεί εκ νέου στη Βουδαπέστη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των «Times», στο τραπέζι έπεσαν λύσεις όπως αυτή της Ολλανδίας στο Ρότερνταμ, της Ιταλίας στο «Φρίουλι», ακόμα και της Κύπρου, αλλά αυτή τη στιγμή η Βουδαπέστη που φιλοξένησε και το πρώτο ματς, με τις δύο ομάδες να μένουν ικανοποιημένες, είναι η πρώτη επιλογή.

To Top