Προς διοίκηση Πρωτοδικείου με κλειστά χαρτιά

Η σημερινή γενική συνέλευση του ΑΣ έχει να κάνει με τα επίσης πολλά και “καυτά” θέματα που απασχολούν τον σύλλογο και ενώ γι αύριο έχουν οριστεί οι εκλογές για τη νέα διοίκηση.

Για τις εκλογές κατατέθηκαν επτά υποψηφιότητες (5 τακτικοί και 2 αναπληρωματικοί), με αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου να αποσύρεται κατά δήλωση του ίδιου. Δηλαδή υποψηφιότητες κατέθεσαν οι:

1) Αναστασίου Σάββας

2) Πλαγάκος Γεώργιος

3) Κουράκος Κωνσταντίνος

4) Σαρηγιαννίδης Αριστείδης

5) Οικονόμου Αναστάσιος

Και ο  Κωνσταντινίδης Ηλίας.

Με αυτά τα δεδομένα, ο ΑΣ Άρης βαδίζει σε διοίκηση Πρωτοδικείου με όλες τις πλευρές να έχουν κλειστά χαρτιά και ενώ ο Θωμάς Γιώτας τονίζει ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές με νέα υποψηφιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη γ.σ. και τις αρχαιρεσίες:

«Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ της 28/05/2014
Eπειδή η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσ/νίκης που επρόκειτο να γίνει στις 23/5/14, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, δεν πραγματοποιήθηκε ελλείψει απαρτίας , γνωστοποιείται ότι αυτή θα επαναληφθεί την Τετάρτη 28/05/2014 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Porto Palace με τα παρακάτω θέματα:
1)    Εκλογή Προέδρου και δύο Πρακτικογράφων
2)    Επικύρωση Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 11/9/13
3)    Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου- Έκθεση πεπραγμένων
4)    Απολογισμός της χρήσεως που έληξε
5)    Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση
6)    Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ
7)    Προτάσεις-Ερωτήσεις-Επερωτήσεις
8)    Εκλογή πενταμελούς εφορευτικής επιτροπή για τη διενέργεια της ψηφοφορίας, η οποία θα διεξαχθεί την επομένη της Γενικής Συνέλευσης, από 09:30 μέχρι 20:00
9)    Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής Επιτροπής, με τη διευκρίνιση ότι δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν, όσοι δύναται να είναι μέλη του Συλλόγου, βάσει του Ν.2725/1999 και του ισχύοντος σήμερα νέου κωδικοποιημένου καταστατικού.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Μαΐου 2014).
Στην παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση απαρτία θα θεωρηθεί οσαδήποτε από τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη και αν παραστούν».

To Top