ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προς νέα αλλαγή ιδιοκτησίας η Βέροια

Προς νέα αλλαγή ιδιοκτησίας στη Βέροια. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αγόρασε το πακέτο των μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη, είναι έτοιμος να παραδώσει τα κλειδιά του συλλόγου στους επιχειρηματίες Γιώργο και Χρήστο Μπίκα.

Τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ημαθίας, οδήγησαν τον Κώστα Παπαδόπουλο να ψαχτεί σε επιχειρηματικούς κύκλους για να βγει ο σύλλογος από τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα αδέρφια Γιώργος και Χρήστος Μπίκας, επιχειρηματίες της Βέροιας που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας τροφίμων είναι προ των πυλών, ενώ για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν και τρίτο πρόσωπο να βρίσκεται μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα οι αδερφοί Μπίκα διενεργούν οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ Βέροια κι εφόσον αυτός ολοκληρωθεί (ενδέχεται να έχει γίνει μέχρι την Τρίτη) ώστε να διαπιστωθεί το “άνοιγμα” που υπάρχει, θα αποφασίσουν αν προχωρήσουν στην αγορά της ΠΑΕ. Να σημειωθεί πάντως ότι οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν στην εξαγορά ολόκληρου του πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

To Top