Προς Ομόνοια ή… Ντουμπάι οδεύει ο Κόκε

Η πόρτα του Μεξικού έκλεισε για τον Σέρχιο Κόκε, που πλέον στρέφεται προς την ανατολή: Εκτός από την κυπριακή Ομόνοια, στην οποία έχει προταθεί, ο πρώην αρχηγός του Άρη εξετάζει ως πιθανό προορισμό και το Ντουμπάι!

Ο Κόκε εξακολουθεί να βρίσκεται σε άδεια από τη Ράγιο Βαγεκάνο, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα της Μαδρίτης, ούτε όμως υπολογίζεται από τον προπονητή Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ.

Το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στο Μεξικό εμπόδισε την συμφωνία του με την Πουέμπλα, η οποία τελικά απέκτησε αντ’ αυτού τον Σίτο Ριέρα, έτσι ο 29χρονος επιθετικός εξετάζει τώρα διαφορετικές λύσεις.

Παρότι τα ισπανικά ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών τον συνέδεαν με τον ΑΠΟΕΛ, η κυπριακή ομάδα που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Άρη είναι η Ομόνοια, αλλά υπάρχει σημαντική απόκλιση ανάμεσα στα χρήματα που του προσφέρουν οι κυπελλούχοι Κύπρου και σ’ εκείνα που ζητά ο ίδιος, ενώ στο προσκήνιο εμφανίζεται πλέον και η προοπτική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «As», ο Κόκε «βρέθηκε ένα βήμα από τη μεξικανική Πουέμπλα, αλλά πλέον οι καλύτερες επιλογές του βρίσκονται σε Κύπρο ή Ντουμπάι». Σε κάθε περίπτωση, όμως, η αποδέσμευσή του από τη Ράγιο θεωρείται θέμα λίγων ημερών.

To Top