Προς Παναθηναϊκό ο Σακελλαρίου για συμπλήρωμα στη 15άδα

Παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, προκειμένου να αποτελέσει συμπληρωματική λύση στην περιφέρεια και να κλείσει τη 15άδα του ρόστερ. Παραχωρείται δανεικός ο Λούντζης.

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, με Έλληνα παίκτη, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα κάνουν δικό τους τον Βαγγέλη Σακελλαρίου προκειμένου να συμπληρώσουν το ρόστερ τους στις θέσεις της περιφέρειας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του 15 παίκτες και, πέρα από τις υπόλοιπες κινήσεις βασικών που έχουν απομείνει, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου θα μετακομίσει στο «τριφύλλι» για να ολοκληρωθεί το κάδρο του ρόστερ. Ουσιαστικά, θα πάρει τη θέση του Μιχάλη Λούντζη που θα παραχωρηθεί δανεικός.

O 29χρονος παίκτης θα έχει ρόλο «εργαλείου» για τις προπονήσεις, ενώ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον Πανιώνιο (10.9π., 3.6ασ., 2.8ριμπ. στο πρωτάθλημα). Ορισμένα θέματα πάντως που δημιουργήθηκαν στον «Ιστορικό» από πέρσι δεν επέτρεπαν την παραμονή του στην Πλατεία.

Έτσι, ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές πρόκειται να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ ως συμπλήρωμα σε μία κίνηση από πλευράς πρωταθλητών χωρίς μεγάλο κόστος και μεγάλες απαιτήσεις.

Ο Σακελλαρίου έχει περάσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, από Λαύριο (2013-2016), Κηφισιά (2012/2013), Μαρούσι (2011/2012), Ρέθυμνο (2010/2011), ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό της Ρόδου το 2009.

Όσον αφορά στον Μιχάλη Λούντζη, ο 20χρονος αναμένεται να παραχωρηθεί και φέτος δανεικός προκειμένου να συλλέξει κι άλλες εμπειρίες όπως συνέβη πέρσι στα Τρίκαλα. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να μάθουμε ποια θα είναι η ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί για τη σεζόν 2018/2019.

To Top