«Προς την έξοδο από την Παρί ο Μπαπέ»

Ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, βλέπει κοντά στην πόρτα εξόδου της Παρί Σεν Ζερμέν τον Κιλιάν Μπαπέ, με τον οποίο διατηρεί στενή σχέση από την συνύπαρξή τους στον σύλλογο του Πριγκιπάτου.

Κοντά στην πόρτα εξόδου της Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει τον Κιλιάν Μπαπέ ο Βαντίμ Βασίλιεφ, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος της Μονακό όταν ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός έκανε το «μπαμ» και, μέσα από τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στους Μονεγάσκους, μετακόμισε στην ομάδα της πρωτεύουσας.

«Θα πρέπει να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις. Αυτή την στιγμή τον βλέπω πιο κοντά στην έξοδο. Τίποτα, όμως, δεν αποκλείεται» εξήγησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Téléfoot» ο Ρώσος παράγοντας, ο οποίος συνεργάστηκε για πέντε χρόνια με τον Μπαπέ και διατηρεί πολύ στενή, φιλική σχέση με τον ποδοσφαιριστή.

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Κιλιάν είναι ακόμα πολύ νεαρός. Αυτό που θέλει είναι να κατακτά τίτλους. Είναι φιλόδοξος και θέλει να κατακτήσει τα πάντα, να σπάσει ρεκόρ. Αν αύριο η Παρί του προσφέρει ένα πραγματικά φιλόδοξο πρότζεκτ όπου θα νιώθει άνετος γα να συνεχίσει, δίνοντας του την ευκαιρία να κατακτήσει τα πάντα, τότε έχει τις πιθανότητές της» πρόσθεσε ο Βασίλιεφ για τον Μπαπέ, ο οποίος προς το παρόν αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022.

To Top