Προς την έξοδο ο Ντουρμισάι, κανένα θέμα με Πίτι

Οι αλλαγές στην ΑΕΛ συνεχίζονται και κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι, ενώ θα αποκτηθούν ακόμα τέσσερις ξένοι. Όσον αφορά την περίπτωση του Πίτι ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν θέμα απόκτησής του.

Με την ΑΕΛ να μην τα πηγαίνει καθόλου καλά στην φετινή Super League, έχοντας μάλιστα στην έδρα της 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, χωρίς να έχει πανηγυρίσει νίκη, οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τις κινήσεις ενίσχυσής της. Κινήσεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις αποκτήσεις παικτών, αλλά και με τις αποδεσμεύσεις. Στην δεύτερη περίπτωση είναι και ο Φιορίν Ντουρμισάι, με τον 24χρονο επιθετικό να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Όσον αφορά στις αποκτήσεις παικτών, ανάμεσα σε αυτούς που θα βρεθούν στο Αλκαζάρ δεν θα είναι ο Πίτι. Το όνομα του 40χρονου μέσου ακούστηκε για τους Θεσσαλούς, με τον Αλέξη Κούγια μιλώντας στο gazzetta.gr να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Διαβάζω για τον Πίτι. Μου έχει στείλει 10 μηνύματα εδώ και ένα μήνα. Η ηλικία του αλλά και το γεγονός ότι έχει χαθεί ποδοσφαιρικά παρότι πριν δύο χρόνια είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μας έκανε να μην ασχοληθούμε μαζί του. Χθες μου έστειλε μήνυμα πως είναι Αθήνα και αν θέλουμε να έρθει και με τον κύριο Τάτση αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε με την περίπτωσή του».

Τέλος οι «βυσσινί» θα κινηθούν και για άλλους παίκτες. Συγκεκριμένα θα αποκτηθούν ένας αριστερός μπακ, ένας σέντερ φορ, ένας εξτρέμ και ένας που θα μπορεί να παίζει και ως 8άρι και ως 6άρι.

To Top