Προς το τέλος του Σεπτεμβρίου η έναρξη της αναδιαρθρωμένης Super League 2

Την απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της αναδιαρθρωμένης Super League 2 θα πάρει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Θέμα του συμβουλίου που είναι προγραμματισμένο για τις 13:00 είναι ο νέος αθλητικός νόμος, η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής και η διαδικασία αδειοδότησης. Αυτό που προκύπτει είναι πως Super League 2 και Football League θα συμφωνήσουν για μετάθεση του πρωταθλήματος από τις 12 Σεπτεμβρίου ως το τέλος του ίδιου μήνα.

Οι ομάδες της Football League ολοκλήρωσαν την Κυριακή (27/06) τις υποχρεώσεις του, οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής θα παίζουν ποδόσφαιρο ως τις 11 Ιουλίου, άρα εκ των πραγμάτων θα χρειαστούν χρόνο. Για τον λόγο αυτό η νέα Super League 2 θα εκκινήσει εκτός απροόπτου το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν και από τη συμμετοχή των ομάδων. Θυμίζουμε πως το πλάνο αναδιάρθρωσης προβλέπει πρωτάθλημα 36 ομάδων (δύο όμιλοι των 18, άρα 34 αγωνιστικές). Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι ομάδες θα είναι πολύ λιγότερες και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο οι κανόνες του παιχνιδιού θα παραμένουν άγνωστοι.

To Top