Προσέγγισαν τη Ρόμα για Ζανιόλο Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ

Ο Νικολό Ζανιόλο παραμένει ξένο σώμα στη Ρόμα την ώρα που Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ προσέγγισαν τη Ρόμα για πιθανή παραχώρησή του.
Ο Ζανιόλο βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα του, μιας και το σενάριο να παραμείνει ανενεργός μέχρι το καλοκαίρι, φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ. Οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, εξελίχθηκαν σε σίριαλ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Ρόμα, ο οποίος λόγω συγκυριών αλλά και λανθασμένων επιλογών, συγκεντρώνει πολλες πιθανότητες να μείνει εκτός ομάδας – τουλάχιστον – μέχρι το καλοκαίρι.

Παρόλο το ότι με δήλωσή του ανέφερε πως είναι στη διάθεση της Ρόμα, προς το παρόν – θεωρητικά – είναι ξένο σώμα. Σανίδα σωτηρίας υπάρχει περίπτωση να έρθει από… Τουρκία μεριά. Μετά τη φήμη για τη Γαλατασαράι, και η Φενέρμπαχτσε είναι μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ιταλό μεσοεπιθετικό. Ο ίδιος αρχίζει και καλοβλέπει με άλλο μάτι την περίπτωση της Τουρκίας με τη Ρόμα πάντως να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα παραχωρηθεί δανεικός αλλά θα πωληθεί μόνο αν κάποια ενδιαφερόμενη «ματσάρει» την προσφορά της Μπόρνμουθ.

Ο Ζανιόλο δηλώθηκε στη λίστα της Ρόμα για το Europa League μόνο και μόνο επειδή πιάνεται ως γηγενής. Το μεταγραφικό παράθυρο στην Τουρκία κλείνει στις 8 Φλεβάρη, και αναμένεται με ενδιαφέρον το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.

To Top