Προσέχουν για να… έχουν και «δένουν» το μέλλον τους!

Το παρελθόν έχει δείξει ότι χάθηκαν μια σειρά από ταλέντα του συλλόγου στο βωμό της ανεξέλεγκτης άφιξης ξένων ποδοσφαιριστών αγνώστου ποιότητας και προσφοράς. Για λόγους που λίγο, πολύ έχουν αναλυθεί.

Το παρόν προφανώς δείχνει ότι οι κίτρινοι προσέχουν για να… έχουν και κοιτάζουν να «δέσουν» το μέλλον τους.

Στο μυαλό των ανθρώπων της διοικούσας του Άρη είναι να δημιουργήσουν ένα κορμό παικτών, μικρών σε ηλικία, που θα μπορέσουν να στηριχθούν τα επόμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα, ώστε να έχουν οφέλη και στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά παράλληλα θα είναι ισχυρά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Οι διοικούντες θα αρχίσουν να καλούν σταδιακά την «νουβέλ βαγκ» του συλλόγου, προτείνοντας, αναπροσαρμογή τόσο στη χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους, όσο και στους οικονομικούς όρους με την αύξηση παράλληλα και της ρήτρας που έχει μπει στο συμβόλαιό τους.
Τα… κουκιά είναι συγκεκριμένα: στην πρώτη κατηγορία ανήκουν εκείνοι που δεν έγιναν φέτος επαγγελματίες, όπως οι Σουνάς, Νταμαρλής και Αντωνιάδης, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι ο Μιχάλης Γιαννίτσης με τον Σωκράτη Διούδη αλλά και τον Γιάννη Γιαννιώτα.
Σύντομα εξάλλου αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση και ένας άλλος νεαρός ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρχει διάθεση να παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης, ειδικά μετά τις ευκαιρίες που πήρε με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και τις εκμεταλλεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο.

To Top