Προσήλωση στον στόχο, την βελτίωση, για να έρθει η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στόματα ερμητικά κλειστά μέχρι και χθες. Οι παίκτες του Άρη και το τεχνικό τιμ έμειναν σιωπηλοί και απόλυτα προσηλωμένοι στην δουλειά τους, την αγωνιστική τους βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις. Σήμερα μόνο θα μιλήσουν στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ γιατί αυτό είναι μια τυπική υποχρέωση των ομάδων.

Η συγκέντρωση είναι απόλυτη γύρω από το αυριανό παιχνίδι, μένει να φανεί αν μπόρεσαν να αλλάξουν την εικόνα τους.

Η απόδοση που είχε ο Άρης με τον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Πατρών ήταν κακή. Κυρίως επιθετικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι έβαλε 60 και 53 πόντους αντίστοιχα.

Όλη τη βδομάδα πάνω στην επιθετική λειτουργία δουλεύουν οι παίκτες με τον Αγγέλου και τους συνεργάτες του, ώστε να μπορέσουν να βρουν τους τρόπους εκείνους για να ανέβει ο μέσος όρος σκοραρίσματος. Εφόσον η αμυντική λειτουργία σε γενικές γραμμές αποδίδει (τρίτη καλύτερη άμυνα στην Α1) και ο Άρης έχει την χειρότερη επίθεση, είναι δεδομένο ότι εκεί χρειάζεται δουλειά και πρόοδος.

Αν η ομάδα παρουσιάσει πρόοδο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να τελειώσει χωρίς κόπο την υπόθεση νίκη. Αν αρχίσει να παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα που έχει μέχρι τώρα, τότε θα πρέπει να στηριχθεί πολύ περισσότερο στην άμυνά της…

 

To Top