ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσγειωμένος ο Πρίφτης: “Οι θεωρίες αποδεικνύονται λάθος, όλες οι ομάδες είναι δυνατές” (video)

Ο Δημήτρης Πρίφτης Πρίφτης παραμένει προσγειωμένος γιατί ξέρει ότι άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη και αυτό αποδεικνύεται σχεδόν κάθε βδομάδα στο Γιούροκαπ. Περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και θεωρεί πως η Στεάουα είναι επικίνδυνη ομάδα, κυρίως από την περιφέρειά του. 

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Είναι μια ομάδα που στα στατιστικά στοιχεία είναι σχεδόν σαν κι εμάς, άρα περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ καλά από την περιφέρεια, έχει δύο πολύ έμπειρα 4αρια, ένα μεγάλο κορμί στην θέση “5” και έναν αθλητικό ψηλό επίσης. Έχει έμπειρους πασέρ στην περιφέρεια, τον Μαρίνοβιτς και τον Ράσιτς και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε”.

Για το ότι θεωρητικά η Στεάουα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά κέρδισε την Τράμπζονσπορ σχολίασε πως “όλα είναι στις θεωρίες και οι θεωρίες αποδεικνύονται λάθος, γιατί όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Και πέρα από τη νίκη επί της Τράμπζονσπορ, ο τρόπος που παίζει αποδεικνύει ότι είναι καλή ομάδα, ότι δεν είναι αδύναμη ομάδα. Ο όμιλος είναι δύσκολος και χρειάζεται από μέρους μας σταθερότητα και σοβαρότητα και πάντα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Δεν θα είναι κανένα εύκολο”.

Για το αν μοιάζει το παιχνίδι των Ρουμάνων με αυτό της Μπούντουτσνοστ, σχολίασε: “Πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα από τη ρουμάνικη ομάδα. Είναι λίγο καλύτεροι σουτέρ οι παίκτες της Στεάουα σε σχέση με αυτούς της Μπούντουτσνοστ. Νομίζω ότι όλα περιστρέφονται και κινούνται γύρω από το δικό μας παιχνίδι. Αυτό έχει μεγάλη σημασία, πως θα εμφανιστούμε εμείς”.

Για το πως ανταποκρίνονται οι παίκτες στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είπε ότι “η κούραση είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα, γιατί όπως διαπιστώνετε από το πρόγραμμα έχουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας συνεχόμενα βδομάδα παρά βδομάδα. Μπορεί να λείπουμε από τη Θεσσαλονίκη μια βδομάδα. Αυτό προσδίδει κούραση, αλλά από την άλλη πλευρά μας δίνει έναν ρυθμό το ότι παίζουμε κάθε δυο, τρεις μέρες. Στερούμαστε κάποιες προπονήσεις, που χρειάζονται οι νέοι παίκτες, γιατί πρέπει να τους διδάξουμε κάποια πράγματα. Ένα άμεσο σύμπτωμα ήταν ο τραυματισμός του Γουότερς, αλλά πιστεύω ότι αύριο θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Δεν ξέρω σε τι βαθμό, αλλά ήταν συνέπεια της κούρασης της προηγούμενης βδομάδας”.

Για το αν αυτά τα ταξίδια βοηθούν στο να δεθεί η ομάδα υποστήριξε ότι “αναμφίβολα βοηθούν. Είμαστε μια βδομάδα μαζί, θέλοντας και μη γινόμαστε οικογένεια, δενόμαστε. Βλέπετε περνάμε όλες οι στιγμές μαζί, γενέθλια γιορτές. Όχι ότι υπήρχε πρόβλημα, αλλά αυτά δυναμώνουν τις σχέσεις”.

Για το αν πρέπει να ανοίξει το ροτέισον είπε: “Πρέπει να γίνει αυτό. Όλοι οι παίκτες χρειάζονται, πρέπει όλοι να βοηθήσουν και να δώσω και εγώ περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες”.

To Top