Προσεχώς ανακοινώνεται η συμφωνία του Άρη με την Πειραιώς για έκδοση πιστωτικής κάρτας

Την επόμενη βδομάδα κατά πάσα πιθανότητα η ΚΑΕ Άρης θα είναι σε θέση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς για την έκδοση πιστωτικής κάρτας “Τράπεζα Πειραιώς – Άρης”, η οποία θα αποφέρει έσοδα στα ταμεία της ΚΑΕ.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης είχε αποκαλύψει την πρόθεση συνεργασίας των δύο πλευρών στην κατάθεσή του στο δικαστήριο στην διάρκεια της εκδίκασης για την υπαγωγή στο άρθρο 99, στις 13 Δεκεμβρίου.

Έκτοτε οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις τους. Η τράπεζα έχει στείλει ήδη το συμφωνητικό, η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ το επεξεργάστηκε και το επέστρεψε με κάποιες διορθώσεις, που έγιναν αποδεκτές από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και πλέον εντός της επόμενης βδομάδας θα υπάρξουν εκτός απροόπτου και οι ανακοινώσεις.

Η συνεργασία αφορά την έκδοση πιστωτικής κάρτας, από την οποία θα έχει οφέλη η ΚΑΕ Άρης (ίδια περίπτωση με την πιστωτική κάρτα που έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός) όχι μόνο άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, ενώ στην συνεργασία υπάρχει και μια μικρή χορηγία της τράπεζας, που θα διαφημιστεί στο Αλεξάνδρειο.

 

To Top