ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσηλωμένος απόλυτα στην ΑΕΚ ο Άρης, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση!

Είναι το ματς της χρονιάς για τον Άρη, μέχρι το… επόμενο, το οποίο άπαντες στον σύλλογο θέλουν να είναι ο τελικός του Κυπέλλου!

Οι “κιτρινόμαυροι” ετοιμάζονται για την ρεβάνς της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, θέλοντας να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από τον πρώτο αγώνα και να προκριθούν στον τελικό.

Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί… πάθος, καρδιά και καθαρό μυαλό! Είναι ο συνδυασμός που θα χαρίσει στον Άρη την μεγάλη πρόκριση.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ πήραν ψυχολογία ενόψει του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς. Διότι πολύ απλά απέδειξαν πως έχουν την ποιότητα και την δυναμική για να αποκλείσουν την ΑΕΚ του Καρέρα, η οποία έχει υπερεκτιμηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλή ομάδα.

Η αποφασιστικότητα του Άρη για πρόκριση θα είναι αυτή που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και ήδη άπαντες στην ομάδα εκφράζουν την μεγάλη τους “δίψα” για να πετύχουν τον στόχο του Κυπέλλου.

Ο Άρης θα χρειαστεί γκολ απέναντι στην ΑΕΚ επομένως η τακτική προσέγγιση θα είναι διαφορετική από αυτή του περασμένου Σαββάτου. Οι “κιτρινόμαυροι” χρειάζονται μόνο νίκη, έστω και 1-0 για να προκριθούν.

Επομένως, είναι υποχρέωση των ποδοσφαιριστών να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο, καθώς οποιοδήποτε λάθος θα κοστίσει. Στόχος του Άρη είναι το τέλειο παιχνίδι την Τετάρτη, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Διότι έτσι θα “κλειδώσει” την συμμετοχή στον μεγάλο τελικό!

 

To Top