Προσινέτσκι: “Ο Φαμπιάνο είναι γεννημένος ηγέτης”

Με κολακευτικά λόγια για τον Φαμπιάνο Λέισμαν μίλησε ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Ο 52χρονος Κροάτης προπονητής είχε παίκτη το Βραζιλιάνο στόπερ στην Μποαβίστα.

«Η κύρια θέση του είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και ως δεξιός μπακ. Μπορείς να βρεις έναν που να παίζει και τις δύο θέσεις καλά, αλλά συνήθως στη μία είναι πολύ καλύτερος από την άλλη. Ο Φαμπιάνο όσο καλά παίζει κεντρικός αμυντικός, μπορεί να παίξει και δεξιός μπακ. Έχει το πακέτο και για τις δύο θέσεις» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος κόουτς για τον Φαμπιάνο στο “gazzetta.gr” και πρόσθεσε:

«Όταν τον πήραμε από την Μποαβίστα είπα το «ναι» γιατί από το σκάουτινγκ είδα ότι είναι πολύ γρήγορος. Δεν εννοώ μόνο γρήγορος στα πόδια, αλλά κυρίως στην αντίληψη. Συμφωνώ δεν είναι τέλειος, αλλά είναι μια πραγματικά καλή μεταγραφή».

«Δεν μπορεί να περιμένει ο Άρης από έναν μόνο παίκτη να τον οδηγήσει στην επιστροφή στους τίτλους. Από όσο γνωρίζω, ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα και έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Οπότε είναι δύσκολο κάποια ομάδα να σπάσει την κυριαρχία του. Αλλά δεν έχω αμφιβολία αν θα αντέξει στην πίεση. Άντεξε στη Βραζιλία που έπαιξε με την Παλμέιρας όλα τα ντέρμπι, δεν θα αντέξει στην Ελλάδα; Αυτονόητο».

Ολοκληρώνοντας για τον Φαμπιάνο υποστήριξε πως: «Είναι ηγέτης. Άλλο αρχηγός και άλλο ηγέτης. Αρχηγός γίνεσαι σε μια ομάδα, ηγέτης γεννιέσαι. Ο Φαμπιάνο είναι γεννημένος ηγέτης. Κατευθύνει, δίνει εντολές».

To Top