Προσιτές οι απαιτήσεις του Ακόστα, ανοίγει ο δρόμος της παραμονής

O Άρης έχει τη δυνατότητα να κάνει τρεις μεταγραφές-ανανεώσεις-δανεισμoύς. Η μια από τις τρεις περιπτώσεις είναι καθαρά αυτή του Νοέ Ακόστα. Ο Ισπανός έστειλε το μήνυμα των καλών του προθέσεων για τον Άρη μέσα από την αποκαλυπτική συνέντευξη στο PRESSARIS.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει ήδη επικοινωνία με τον Ισπανό και τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Μπορεί να μην υπάρχει προς το παρόν οριστική κατάληξη, αλλά θα γίνει και νέα επαφή, αυτή τη φορά με τον εκπρόσωπό του, προφανώς την Δευτέρα για να συζητηθεί και το οικονομικό σκέλος για τη νέα χρονιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις του Ακόστα είναι αρκετά… προσγειωμένες και εφικτές για τον σημερινό Άρη αφού το κασέ του δεν ξεπερνά κατά πολύ τα περσινά δεδομένα, περίπου 70.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που μπορεί να δώσει ο Άρης και αποτελούν μια βάση συζήτησης προς τη θετική κατεύθυνση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εφόσον δεν προκύψουν απρόβλεπτα εμπόδια, Άρης και Ακόστα θα τα βρουν. Ο Ισπανός, άλλωστε, δεν κρύβει ότι θέλει να γίνει ο ηγέτης του νέου Άρη!

To Top