ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προσοχή στην… “παγίδα” των πυρσών ενόψει των ντέρμπι!

Την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο το Σάββατο, ακολουθεί για τον Άρη μία εξαιρετικά δύσκολη σειρά αγώνων, με τρία ντέρμπι στη σειρά, εκ των οποίων τα δύο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 21/10 και ακολούθως τον Ολυμπιακό στις 4/11 και αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να μην δοθούν δικαιώματα για μεγάλα πρόστιμα.

Για παράδειγμα τις τελευταίες αγωνιστικές, η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε ήδη με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό αναμένεται να κάνει και με τον Ολυμπιακό των οποίων οι οπαδοί άναψαν πυρσούς κατά τη διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως σε αυτό το σκέλος, είναι εξαιρετικός, καθώς δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Αντίθετα παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς…

Όπως πρέπει να κάνει και κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, δύο ματς που το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα… τιγκάρει απ άκρη σ΄άκρη και είναι λογικό η ατμόσφαιρα να είναι “καυτή”.

Επιθυμία της διοίκησης είναι να μην υπάρξουν χρηματικά πρόστιμα, καθώς φέτος γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια σε όλους τους τομείς και θα είναι κρίμα να φεύγουν τα λεφτά σε αυτά…

To Top