Προσπάθεια για την υπέρβαση με Τσαλδάρη!

Ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για να καλύψει το κενό στην θέση “3” και να φέρει πίσω στην Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο τον Δημήτρη Τσαλδάρη! Μάλιστα ο Τσαλδάρης είναι ήδη ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη, χωρίς πάντως να έχει δεχτεί ακόμα επίσημη πρόταση!

Ο 31χρονος παίκτης δεν έχει βρει ακόμα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και ευελπιστεί ότι μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Αν δεν συμβεί αυτό, έχει πρόταση ανανέωσης με την ιταλική Σάσαρι, αλλά δεν επιθυμεί να φύγει από την Ελλάδα.

Εκεί ποντάρει ο Άρης, που σαφώς δεν μπορεί να του προσφέρει πολλά χρήματα, στην ουσία όμως του δίνει χρόνο συμμετοχής και την δυνατότητα να είναι ηγέτης σε μια ομάδα, της οποίας την πραγματικότητα και το περιβάλλον γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Τσαλδάρης είναι ίσως ο παίκτης που λείπει από τον φετινό Άρη. Ικανός, έμπειρος, γνώστης της ομάδας και του πρωταθλήματος και παίκτης με υψηλό κίνητρο. Την περσινή χρονιά στην Σάσαρι 9,9 πόντους, 1,9 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στους 30 αγώνες της ιταλικής ομάδας, ενώ σούταρε με 39% από τη γραμμή του τρίποντου.

To Top