ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προσπάθεια για τις πρώτες ανακοινώσεις πριν την προετοιμασία

Ο Άρης, όπως καταγράφηκε στις τελευταίες μεταγραφικές συσκέψεις, καταβάλλει προσπάθεια εντός της εβδομάδας να τελειώσει τις πρώτες υποθέσεις και να προχωρήσει άμεσα σε συμφωνίες με παίκτες των οποίων οι υποθέσεις είναι λίγο πιο προχωρημένες.  

Στόχος να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, όταν οι κιτρινόμαυροι έκαναν προετοιμασία… ειδικών συνθηκών, γεγονός που πλήρωσε στην προσπάθειά της.

Σε πρώτη φάση είναι αρκετά πιθανό να αρχίσουν να διαφαίνονται πλέον οι πρώτες κινήσεις αναφορικά με το ρόστερ και είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές.

Επιπλέον, εκτός απρόοπτου, θα «κλειδώσουν» οι τελευταίες λεπτομέρειες των σταδίων της προετοιμασίας σε Ισραήλ και Βουλγαρία, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης στην παρουσία του στις δύο χώρες.

πό εκεί και πέρα, την Παρασκευή στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας με τη Novibet, που είναι ο μεγάλος χορηγός για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ακόμη την ίδια μέρα, η ΠΑΕ Άρης θα «αποκαλύψει» τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2023-2024, με την εταιρεία Kappa. Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, αυτά λογικά θα κυκλοφορήσουν στις 12/06.

To Top