Προσπάθεια να ανασκευάσει ο Γιακουμίδης, αλλά για την… ταμπακιέρα ουδέν

Πολλά και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Γιακουμίδη στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, μια και υπάρχουν δυο σημεία που προκάλεσαν τα πιο βασικά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα:

1. Αναφέρθηκε στην ύπαρξη δεύτερου πλάνου, σε περίπτωση που δεν ανέβει ο Άρης χωρίς πάντως, να το περιγράφει ή να το κατονομάζει, γεγονός που προκάλεσε εύλογες απορίες στις τάξεις των φιλάθλων που έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια δραματικές καταστάσεις και δικαιολογημένα έχουν χορτάσει από λόγια.

2. Μίλησε για τον Κάλας, ο οποίος σύμφωνα με τα λόγια του θέτει θέμα ιδιοκτησίας του γηπέδου Χαριλάου, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις, σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας κομμάτι του συλλόγου. Δεν θα έπρεπε για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να έχει ολοκληρωμένο σχέδιο και συγκεκριμένη αναφορά;

Σήμερα ο επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής, νυν εμπορικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, προσπάθησε με νέες τοποθετήσεις του να ανασκευάσει μέρος των δηλώσεων που έγιναν από τον ίδιο, χωρίς πάντως να αναφερθεί στην ταμπακιέρα: ποιο είναι δηλαδή το plan B και πώς εννοεί την απόκτηση της ιδιοκτησίας του γηπέδου Χαριλάου από τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία;

Προφανώς λειτουργώντας υπό πίεση, αντιλαμβανόμενος τη βαρύτητα των όσων ανέφερε ή έχοντας λάθος ανθρώπους να τον συμβουλεύουν, ο παράγοντας του Άρη μίλησε για διαστρέβλωση των δηλώσεων του, χωρίς να αναφερθεί στην ουσία.

Αυτήν περιμένει ο κόσμος σε όλα τα επίπεδα…

Tην ουσία και τις ξεκάθαρες κουβέντες.

To Top