ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προσπάθεια του Άρη να κλείσει ιστορικό φιλικό με τη Σεντ Ετιέν!

Ο Άρης θα κάνει δύο ταξίδια το καλοκαίρι για φιλικά σε Ισραήλ και πιθανότατα στη Βουλγαρία για να δώσει φιλικά παιχνίδια, καθώς η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί επί ελληνικού εδάφους.

Παράλληλα ψάχνει να κάνει και κάποια φιλικά στην Ελλάδα, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους φιλάθλους, αλλά και αγωνιστικά τεστ πριν από τα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πριν μερικές βδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι ο Ρόμπερτ Παλικούτσα είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Σεμπάστιαν Κελ για δύο παιχνίδια με την Ντόρτμουντ, όμως ήταν μια δύσκολη… αποστολή λόγω προγράμματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε συζητήσεις με την γαλλική Σεντ Ετιέν, μία ομάδα με την οποία τον συνδέουν πολλά πράγματα και κυρίως η ιστορία τους.

Ο Άρης έχει παίξει με την Σεντ Ετιέν του θρυλικού Μισέλ Πλατινί το 1979, όταν έκανε τη μεγαλειώδη πορεία του στην Ευρώπη αποκλείοντας Μπενφίκα και Περούτζια. Τότε είχε χάσει 4-1 στη Γαλλία και αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 στο Χαριλάου σε δύο ματς που έμειναν στην ιστορία.

Οι φίλαθλοι του Άρη παράλληλα  είναι αδερφοποιημένοι με τους φιλάθλους της Σεντ Ετιέν.

To Top