Προσπάθειες Παπαγεωργίου για τη συστράτευση και νέων προσώπων!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι «ζυμώσεις» που γίνεται όσον αφορά στην αυριανή γενική συνέλευση στον Α.Σ. Άρης και το μοναδικό ψηφοδέλτιο, που τη δεδομένη χρονική στιγμή, διεκδικεί την διοίκηση του Ερασιτέχνη, με μπροστάρη τον Χάρη Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες το PRESSARIS σας παρουσίασε τα 19 εκείνα άτομα, τα οποία συντάχθηκαν υπέρ αυτής της προσπάθειας, που καταβάλλεται από την παλιά δόξα του μπασκετικού Άρη. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ν΄ αυξηθεί ο αριθμός αυτών των ατόμων, καθώς κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο κ. Παπαγεωργίου έχει συναντήσεις με ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ξανά με τα διοικητικά του συλλόγου και οι οποίοι ενδεχομένως ενισχύσουν όλο αυτό το εγχείρημα.

Πρόκειται, δηλαδή για καινούρια πρόσωπα, άφθαρτα, γνωστά για την αγάπη τους για τον Άρη, που εφόσον πουν το «ναι», θα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο σε αυτό το παναρειανό ψηφοδέλτιο.

Στο μεταξύ, αναφορικά με τη χθεσινοβραδινή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του Χάρη Παπαγεωργίου και των υπολοίπων μελών, έγινε και πάλι έλεγχος των οικονομικών στοιχείων και καθορισμός των υποχρεώσεων, που θα πρέπει να «τρέξουν» την επόμενη κιόλας ημέρας, αλλά και την κατάρτιση ενός σχεδίου με μοναδικό γνώμονα τη βιωσιμότητα των τμημάτων και του συλλόγου.

To Top