Προσπαθεί να “μαζέψει” το μυαλό των παικτών του ο Κάμπος

Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς Πάουλο Κάμπος είχε να διαχειριστεί δύο καταστάσεις αναφορικά με τους παίκτες του. Η πρώτη ήταν το τσουχτερό κρύο που πάντα εγκυμονεί τραυματισμούς και η δεύτερη το πως θα καταφέρει να “μαζέψει” το μυαλό των παικτών του που γυροφέρνει στις διοικητικές εξελίξεις και να το επικεντρώσει στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος.

Ειδικότερα για το πρώτο προτίμησε ένα πρόγραμμα προπόνησης με πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς ήταν και η πρώτη μετά από απουσία τεσσάρων ημερών. Όπως τόνισε και στην αρχή της προπόνησης: “Καλή χρονιά σε όλους. Προσοχή σήμερα μην έχουμε τραυματισμούς.Μην υπερβάλλετε…”.

Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις και το κατά πόσο επηρεάζουν τους παίκτες του δια στόματος Κάμπος ακουγόταν συχνά η έκφραση “Μείνετε συγκεντρωμένοι”,χαρακτηριστικό δείγμα της προσπάθειας του να διατηρήσει προσηλωμένη στην προπόνηση τις σκέψεις των παικτών του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, περιμένει και ο ίδιος με μεγάλη αγωνία την σημερινή ενημέρωση παικτών και τεχνικού τιμ από τον πρόεδρο του ΑΣ, Χρήστο Ταουξίδη, ώστε να μπορέσει απερίσκεπτα να συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 11 Ιανουαρίου.

 

To Top