ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσπαθούν να το… μαζέψουν στις Σέρρες, με νέες δηλώσεις του αντιπροέδρου για Άρη και Λαμία

Tην προτίμησή του στην άνοδο της Λαμίας εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης και τώρα στις Σέρρες προσπαθούν να το… μαζέψουν. Η νέα δήλωση ήρθε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ο οποίος τοποθετήθηκε στο ίδιο μέσο και σημείωσε πως ο συγκεκριμένος μίλησε ως φίλαθλος. «Είναι ανήθικο για μένα να χρωματίζομαι», είπε και τόνισε με νόημα: «Εγώ θέλω να ανέβει ο Πανσερραϊκός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννόπουλου στο “Μετρόπολις”:

«Ο Χαλκίδης τοποθετήθηκε σαν φίλαθλος και δεν μίλησε σαν μέλος του ΔΣ, γιατί δεν είναι αυτή τη στιγμή στο ΔΣ. Είναι ένας μικρομέτοχος και οι δηλώσεις που έκανε πιστεύω ότι ήταν σαν φίλαθλος. Εγώ είμαι αντιπρόεδρος στον Πανσερραϊκό. Μεγαλομέτοχος είναι ο κύριος Κοράκης, πρόεδρος ο κύριος Νικόλτσιος. Εμένα ο Άρης και όλες οι ομάδες με έχουν εκλέξει αντιπρόεδρο στη Football League. Δεν μπορούμε εμείς σαν διοίκηση του Πανσερραϊκού να λέμε ότι η μία ομάδα είναι καλή και η άλλη κακή και να δυναμιτίζουμε με κάθε τρόπο το κλίμα που υπάρχει.

Εμείς αναλάβαμε μία χρεωμένη Ένωση, μας εμπιστεύτηκαν όλοι οι πρόεδροι, μας στήριξαν και δεν μπορεί να βγαίνουμε και να λέμε ότι η μία ομάδα είναι καλή ή κακή. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Θέλουμε να ανέβει το επίπεδο και όχι να έρθουμε σε αντιπαράθεση με μία ιστορική ομάδα. Μπορεί να τα βάζει κανείς με τον Άρη; Έχει όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης μαζί του, είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να κακολογούμε την κάθε ομάδα, είτε λέγεται Άρης, είτε Λαμία, είτε Τρίκαλα, είτε Πανσερραϊκός. Είναι κάποιες ομάδες με ιστορία, δεν μπορούμε να παίρνουμε θέση εμείς.

Σαν φίλαθλος μπορεί να βρεθεί κάποιος και να λέει ό,τι θέλει. Δεν εκφράζει καμία θέση της διοίκησης ο κύριος Χαλκίδης. Εμείς είμαστε αγαπημένο σωματείο με τον Άρη. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη, μας έβαλε στο πρώτο ημίχρονο τέσσερα γκολ, μας φιλοξένησαν, δεν μας φέρθηκαν άσχημα. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς την Κυριακή. Δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με τον Άρη. Είναι μία ιστορική ομάδα. Όπως παίζουμε με όλες τις ομάδες, έτσι θα παίξουμε με τον Άρη. Δεν ξεχωρίζουμε καμία ομάδα».

Για το φετινό πρωτάθλημα και το κλίμα αμφισβήτησης:

«Είναι το καλύτερο τα τελευταία χρόνια. Βρείτε ποια ομάδα θα ανέβει και ποια θα πέσει. Υπάρχουν οκτώ που κινδυνεύουν να πέσουν. Τέτοιο πρωτάθλημα χρόνια δεν το βλέπαμε. Όλοι λένε «αυτός θα το δώσει» και πάει και κερδίζει. Για εμάς έλεγαν ότι θα το δώσουμε στην Ελευσίνα και κερδίσαμε 1-0 στο 88′. Όλη η Ελλάδα ξέρει πολιτική και ποδόσφαιρο. Σας το λέει ο Γιαννόπουλος».

Για τη διαιτησία και αν το προεδρείο της Football League έχει κάνει κάτι:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν έχουμε αρμοδιότητα. Άλλες φορές μία ομάδα αδικείται, άλλες ευνοείται. Τι να κάνουμε κι εμείς; Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε. Η ΕΠΟ μπορεί να κρίνει τη διαιτησία, να τους τιμωρήσει, να τους αναβαθμίσει. Μήπως δεν γίνονται και στις ανώτερες κατηγορίες αυτά; Παντού γίνονται. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Αν γίνονται εσκεμμένα ή όχι δεν το ξέρω».

Για το γκολ οφσάιντ στη Λαμία:

«Τι να πω; Λάθος ή όχι, δεν ήμουν στο μυαλό του επόπτη, αν έβλεπε ή χάζευε. Ο Ρονάλντο έβαλε δύο γκολ με τη Ρεάλ οφσάιντ. Σχολίασε κανείς; Μας πόνεσε, αλλά τι να κάνουμε; Ήταν οφσάιντ. Στο ημίχρονο μας ζήτησε συγγνώμη, τελείωσε. Ο αγώνας δεν γυρνάει πίσω. Ως Football League δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είμαστε αναρμόδιοι».

Για την ένσταση των Άρη – ΟΦΗ:

«Δεν έχω ενημέρωση. Ξέρουμε τι έχει αποφασίσει ο εισαγγελέας. Αυτά τα ξέρουν οι αθλητικοί δικαστές, δεν μπορώ να πάρω θέση και δεν τα γνωρίζω. Ό,τι αποφασίζει η αθλητική δικαιοσύνη».

Αν ο Πανσερραϊκός φιλοξενήσει οπαδούς του Άρη:

«Κανονικότατα. Χαιρόμαστε να έρχονται φίλαθλοι στο γήπεδό μας, όποιοι αν είναι αυτοί. Κάποτε καθόμασταν όλοι μαζί. Τώρα πρέπει να πάρουμε άδεια από την Αστυνομία, απαγορεύονται οι μετακινήσεις. Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε επεισόδια φέτος. Εμείς έχουμε 10 άτομα που μας ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα. Μας χειροκροτούν και μας υποδέχονται σαν πρωταθλητές. Μακάρι όλος ο Άρης να έρθει στις Σέρρες».

Και συμπλήρωσε:

«Τον Λεουτσάκο και τον Γιαννόπουλο τους ψήφισαν 18 πρόεδροι. Δεν μπορεί να χρωματιζόμαστε και να λέμε ότι θέλουμε να ανέβει εκείνη η ομάδα και να πέσει άλλη. Δεν μας ενδιαφέρει. Θα είναι ανήθικο για το άτομό μου να χρωματίζομαι και να λέω ότι υποστηρίζω τη μία ομάδα ή την άλλη. Εγώ θέλω να ανέβει ο Πανσερραϊκός».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

To Top