ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προσπαθούν συνεχώς να του βάζουν “ταμπέλες”, αλλά δεν τα καταφέρνουν

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον Άρη τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Θόδωρος Καρυπίδης. Όλοι προσπαθούν να βρουν μια “ταμπέλα” να κολλήσουν στους κιτρινόμαυρους. Τι εννοούμε;

Πως στην αρχή ήταν όπως έγραφαν (κάποιοι συνεχίζουν να το πιστεύουν) “παραμάγαζο” του Ολυμπιακού και μάλιστα το πήγαιναν και παρακάτω πως ήταν στο “άρμα του”, φέτος για κάποιο διάστημα τα είχε καλά με τον Παναθηναϊκό με τη χρονιά να ολοκληρώνεται πως τα βρήκε εν τέλει με την ΑΕΚ. Τρομερά πράγματα.

Απλά δεν μπορούν να δεχθούν κάποιοι πως ένας πρόεδρος, όπως είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης όπως το έχει δηλώσει άλλωστε έχει καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Γιάννη Αλαφούζο και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν προστριβές αλλά πάντα για το ποδόσφαιρο και τίποτα περισσότερο.

Αν δούμε τα φετινά αποτελέσματα, ο Άρης είναι η ομάδα που “έκοψε” 9 βαθμούς από τον Ολυμπιακό και με το 2-2 στα πλέι οφ του στέρησε τις όποιες ελπίδες είχε για πρωτάθλημα, έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, κλείνοντας με ισοπαλία στη Λεωφόρο τη φετινή χρονιά (1-1) και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με το διπλό, ενώ τον… πετσόκοψε η διαιτησία στα παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ κυρίως στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο φετινός Άρης έδωσε πολλές απαντήσεις σε αυτούς που ψάχνουν φαντάσματα. Από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν πάλι θα βάλουν την ίδια κασέτα να παίζει…

To Top