Προσποιείται, σκοράρει και στέλνει… αγάπη ο Κριστιάνο (video)

Ο 38χρονος Ρονάλντο «κόλλησε» άλλα δύο γκολ στη ματσάρα κόντρα στην Αλ Αχλί οδηγώντας την Αλ Νασρ στην νίκη (4-3), με την ομάδα του να κάνει το 5Χ5 και να πλησιάζει κι άλλο την κορυφή.

Ο Πορτογάλος, Νο1 σκόρερ στην ιστορία του αθλήματος πέτυχε ακόμα δύο γκολ και έτσι η Αλ Νασρ μετά το εκτός έδρας 4-3 έφτασε τις 5 σερί νίκες και κάλυψε το χαμένο έδαφος αφού είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες.

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 9 γκολ στη φετινή λίγκα και είναι ο πρώτος σκόρερ, ενώ έχει και 4 ασίστ και είναι 2ος στη σχετική λίστα.

Έτσι, η ομάδα του Κριστιάνο πλησίασε στο -3 από την πρώτη θέση και την πρωταθλήτρια, Αλ-Ιτιχάντ, μπαίνοντας και πάλι δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 4’ με αριστερό σουτ μέσα σε έναν… χαμό από καπνογόνα και πέτυχε και το 4ο γκολ της ομάδας του και πάλι με το αριστερό από το όριο της περιοχής στο 52’. Για την Αλ Ναρσ δύο τέρματα σημείωσε και ο Ταλίσκα, ενώ για την Αλ Αχλί, που είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις, βρήκαν δίχτυα οι Κεσί, Μαχρέζ, Αλ-Μπουραϊκάν.

To Top