ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Προσυμφωνία Αρβανιτίδη με Χαβίτο, Κόστλι, Νέτο” μεταδίδει η Nova

H αντίστροφη μέτρηση για τα διοικητικά με τις πέντε προτάσεις για το ποδόσφαιρο ξεκίνησε… Καλαϊτζίδης, Αρβανιτίδης, Γαλανός, Ζαμπέτας, και Παπακωνσταντίνου θα βρεθούν ενώπιον των μελών του συλλόγου, ενόψει της επικείμενης έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και μεταγραφικά σενάρια. Σύμφωνα με τη Nova: “Στο στρατόπεδο του Νίκου Αρβανιτίδη, για παράδειγμα, οι επαφές με ποδοσφαιριστές, επιπέδου Superleague, συνεχίζονται και στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προσυμφωνία με τρία πολύ γνωστά ονόματα, τα δύο εκ των οποίων μάλιστα με πετυχημένο παρελθόν στον Αρη. Ποιοι είναι αυτοί;

Ο Ντάρσι Νέτο και ο Φρανθίσκο Χαβίτο. Αμφότεροι, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην ομάδα, ενώ ο Κόστλι βάζει ‘’μουντιαλική’’ πινελιά στην πρόταση του κ. Αρβανιτίδη, όντας στέλεχος της εθνικής Ονδούρας, αλλά και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, μετά το πέρασμά του από τη Βέροια.       
 
Και με τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση των κιτρίνων. Η εμπειρία και η ικανότητά τους εγγυώνται, ασφαλώς, θετική προοπτική στον Αρη της Football League, κατηγορία στην οποία αισιοδοξούν πως θ΄ αγωνιστούν, τελικά, οι Θεσσαλονικείς”. 

To Top