Προσφέρει 100.000.000 λίγες για Ντι Μαρία!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ πιέζει για μεταγραφές και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τινάζει τη μπάνκα για να φέρει τον Άνχελ Ντι Μαρία στο “Ολντ Τράφορντ”.

Μετά από το ποδαρικό με το… αριστερό που έκανε στη φετινή Premier League (ήττα με 2-1 εντός έδρας από τη Σουόνσι), έγινε εμφανές σε όλους πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται 1-2 παίκτες παγκόσμιας κλάσης να την “ανεβάσουν” επίπεδο και φαίνεται ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

“100.000.000 λίρες για Ντι Μαρία” αναφέρει το σημερινό οπισθόφυλο της “Daily Mail” αναφορικά με την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αργεντίνο μέσο, με το αγγλικό μέσο να υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο “πακέτο” περιλαμβάνει το ποσό που θα πάει στους “μερένγκες” καθώς και στα χρήματα που θα κερδίσει ο παίκτης.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι διατεθειμένοι να δώσουν 45 με 50 εκατομμύρια λίρες στη Ρεάλ ενώ στον 26χρονο μεσοεπιθετικό προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές για τον ίδιο ύψους 200.000 λιρών.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Ντι Μαρία θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους άσους της Γιουνάιτεντ μαζί με τους Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι, με τους Άγγλους να έχουν ως ατού πως πλέον είναι οι μόνοι ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη καθώς έχει αποσυρθεί από το παιχνίδί της διεκδίκησής του η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: sport24.gr

To Top