Προσφορά της Ακαδημίας μπάσκετ του Άρη για εγγραφή μέχρι το τέλος της σεζόν

Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΣ Άρης προσφέρει ένα προνομιακό πακέτο στους νεαρούς αθλητές που είναι γεννημένοι το 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 και θέλουν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Αυτοκράτορα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η προσφορά ισχύει από σήμερα (03/03/20) έως το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, όσα παιδιά εγγραφούν από σήμερα, θα πληρώσουν το ποσό των 90 ευρώ και θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων έως τα μέσα του Ιουνίου. Στην προσφορά περιλαμβάνεται στολή double face αλλά και τσάντα του Άρη.

Η κίνηση αυτή γίνεται για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς αθλητές, που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα, να ξεκινήσουν με εξαιρετικά χαμηλή τιμή το ταξίδι στο μαγικό χώρο του μπάσκετ! Η Ακαδημία του Άρη εγγυάται τις καλύτερες συνθήκες ώστε τα παιδιά να παραμείνουν σ’ αυτήν και για τις επόμενες χρονιές, ώστε να μάθουν από ένα απόλυτα καταρτισμένο σταφ τα μυστικά του μπάσκετ και να γίνουν οι αστέρες του μέλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του Άρη, Αχιλλέα Παπαδημητρίου, στο τηλ. 6977 138164.

To Top